torstai 23. maaliskuuta 2017

Vikeltäjien kisakauden aloitus by Aime Nederström-Alanko

Kisakausi alkoi 18.3 Hämeenlinnassa, jossa MP riding center järjesti yksipäiväiset kisat. Meiltä oli mukana kolme hevosta.
Taavi palasi pitkäksi venähtäneeltä kisatauolta B tason vikeltäjien kanssa, Poksun kanssa harrastettiin hevosen psyykkistä valmennusta rankan viime kauden jälkeen ja Hanna ja Liina tekivät sillä vaan perusliikkeet. Connemara poni Nuppu joka aloitti viimekesänä opettelun vikellyselämään oli mukana hakemassa lisää kokemusta kilpailemisesta, joka on neidin mielestä äärimmäisen jännittävää vielä.

Poksun kanssa suunnitelma toteutui ja sille oli mukavan rentoa ja kevyttä.

Hanna ja saksien ensimmäinen osa Poksulla
 Nupulla kilpailivat käynnissä yksinvikellyksessä Silja joka oli luokkansa toinen ja Papu ja Nea paria, josta tulikin voitto! Lisäksi Papu teki hieman sovelletut B tason suoritukset Nupulla koulutusmielessä

Papu ja Nuppu
Taavilla kilpailivat B tasoa Ilona, Daniela, Papu ja Nea, joista Nea kilpaili ensimmäistä kertaa laukassa ja Ilona toista kertaa. B tason voitti Ilona ja Papu oli toinen.

Hienosti avattu kisakausi ja nyt sitten odottelemaan lisäjännitystä, kun pikku vikeltäjät lähtevät parin viikon päästä ensimmäistä kertaa kilpailemaan ulkomaille!! Ilona, Daniela, Papu ja Nea kilpailevat laukassa ja Oona, Ella, Roosa ja Silja käynnissä Ruotsin kansallisissa kilpailuissa Salassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti